Gorenje
Gorenje
OPUSTITE SE UZ SIGURNU KUPOVINUVraćamo 50% vrednosti aparata uz popravku u slučaju neispravnosti
1
Sigurni u kvalitet naših aparata, u godini kada obeležavamo 7 decenija tradicije, omogućili smo vam bezbrižniju kupovinu. U slučaju neispravnosti u prvih 6 meseci od kupovine, uz popravku pružamo dodatnu pogodnost - vraćamo 50% vrednosti aparata.
Promotivni period traje od 1. januara do 31. avgusta 2021 i važi za kupovinu Gorenje velikih kućnih aparata iz sledećih kategorija
Ukoliko dođe do neispravnosti, molimo vas da kontaktirate Gorenje Call centar kako biste organizovali popravku aparata. Po završetku popravke potrebno je da podnesete zahtev za povracaj novca na e-mail adresu: officebeograd@gorenje.com, najkasnije 30 dana nakon završene popravke. Zahtev može biti podnesen i poštom, na adresu Cara Dušana 10a, Stari Grad, 11000 Beograd.

Uz zahtev je neophodno priložiti: potvrdu o izvršenoj popravci, kopiju fiskalnog racuna i dokaz o registraciji. Nakon što zahtev bude odobren, novac ce biti uplacen na vaš racun u roku od 30 dana.

Kako bi ostvarili ovu mogućnost, potrebno je da registrujete vaš aparat u roku od 30 dana od kupovine.

U slučaju da korisnik iznese zahtev za zamenu pokvarenog aparata umesto popravke u prvih 6 meseci, gubi se pravo na učešće u promociji i povrat 50% vrednosti aparata. Za jedan kupljeni aparat koji zadovoljava kriterijume odnosno uslove, dozvoljen je samo jedan zahtev za refundiranje.

Registrujte vaš aparat

Molimo vas da proverite da su sva polja obeležena sa * ispravno popunjena, kao i da proverite da ste upisali ispravnu e-mail adresu, na koju će biti poslat dokaz o registraciji. Ukoliko niste sigurni oko nekih podataka ili vam je potrebna dodatna konsultacija, molimo vas da nas kontaktirate.

Gde pronaći nalepnicu sa kodom aparata

klikni da
proširiš

Podaci o aparatu

Registracija aparata je moguća najkasnije u roku od 30 dana od datuma kupovine.

Kupovinu možete obaviti i putem telefona