Gorenje
Gorenje
PRODUŽENA GARANCIJAPRODUŽITE GARANCIJU NA 5 ILI 7 GODINA ZA KOMPRESOR KLIMA UREĐAJAVAŽI OD 01.02.2020. DO 31.12.2020. »
1
Saznajte više o 5 godina garancije
Registrujte vašu garanciju

Hladno ili toplo, uvek prijatno

Klima uređaji su prisutni u gotovo svakom domaćinstvu. Nova generacija klima uređaja Gorenje omogućava svima optimalnu upotrebu. Najmodernija tehnologija čini ih lakim za rukovanje, održavanje i štedi energiju.

Posebno ističemo napredne karakteristike Gorenje klima uređaja, koje omogućavaju svima optimalnu upotrebu: Cold plasma generator, Follow me funkcija, Smart funkcija, Anti-cold Air funkcija i mnoge druge. Opseg radne temperature kod Split sistema - On/Off modela je od -10°C do +43°C.
Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. 

Dodatna garancija važi za sve modele Gorenje klima uređaja kupljenih u periodu od 01.02. do 31.12.2020.

Ostvarivanje prava na 5 godina garancije nije uslovljeno obaveznim servisima (dodatnim troškovima), kao što je uglavnom praksa na tržištu.

Mogućnost petogodišnje garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od tri meseca od datuma kupovine.

Hvala vam što ste postali ponosni vlasnik Gorenje klima uređaja. Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5 ili 7 godina garancije na klima uređaje. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.02.2020. i 31.12.2020.

Registrujte vašu garanciju

Podaci o aparatu

Produženu garanciju možete aktivirati najkasnije u toku 3 meseca od datuma kupovine.