Gorenje
Gorenje

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на апарат за домаќинство со инвертер мотор од Gorenje. Сé што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 10 години гаранција на моторот.

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 30 дена по купувањето.