Gorenje
Gorenje
G·force правосмукалки5 години безгрижностАкцијата важи од 15.09.-15.11.2021 година »
1
Запознајте ги g-force правосмукалките
Побарајте ја својата гаранција

Добри кон вас, брутални кон прашината.

Чистењето може да стане вашата омилена обврска во домот со G-force правосмукалките! Лесно ќе се движите без да го оштетите подот или мебелот, ќе ги отстраните сите нечистотии брзо поради двојниот канал за вшмукување и најбитно ќе оставите чист воздух позади вас со ефикасниот ХЕПА филтер кој уништува до 99% од бактериите и алергените.

Од 15.09 до 15.11.2021 година одберете еден од g-force моделите со намалена цена и уживајте во промотивната продолжена гаранција од 5 години.*

Добри кон вас, брутални кон прашината!

* За да се оствари правото на продолжена гаранција, задолжително е регистрирање на апаратот. Регистрирањето е БЕСПЛАТНО на gorenje.com.mk во рок од 30 дена од денот на купување на апаратот. Акцијата важи од 15.09.-15.11.2021 година за одредени модели на правосмукалки: VC 1901 GACRCY, VC 2321 GPLW, VC 2321 GPRRCY, VCEB 01 GAWWF, VC 2302 GALRCY, VC 2221 GLW, VC 2222 GLBU и VC 1701 GACWCY.

 

Запознајте се со G-force моделите со продолжена гаранција:

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на G·force правосмукалка од Gorenje. Сé што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 5 години гаранција. За дополнителна гаранција можат да бидат регистрирани само наведените g-force модели купени помеѓу 15.09. и 15.11.2021 година.

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 30 дена по купувањето.